Et trygt sted at udvikle sig

Alle børn og unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse er unikke personer, og der findes ikke nogen standard skolegang, som passer alle. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive mødt lige præcis som den man er.

Til dig der gerne vil lære

På UNGES Uddannelsescenter møder du andre unge, der ligesom dig har Autisme Spektrum Forstyrrelse, og som har lyst til at lære nyt og være sammen med andre på din egen alder. Vi kan hjælpe dig med at gennemføre 10. klasse og evt. at tage eksamen. Vi kan også hjælpe dig til at gennemføre en STU, og nogle elever kan vi endda hjælpe i job. Vi har det hyggeligt sammen både undervisere og elever, og vi bruger tid på også at lave andre ting end skole, f.eks. tager vi på udflugter, spiller i musiklokalet eller går i fitnessrummet. Om torsdagen er der klub, og om fredagen kan du gå i cafeen.

Vi vil gøre vores bedste for, at du lærer noget nyt næsten hver dag, og at du får nye venner. Men især vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig til at leve det liv, du allerhelst vil leve. 

Til mor og far

UNGES Uddannelsescenter er blandt landets mest erfarne undervisningstilbud til unge med autisme. Vi prioriterer ikke bare at give de unge faglige kundskaber, men i lige så høj også sociale færdigheder, som er afgørende for deres livskvalitet og evne til at blive en aktiv del af samfundet.

Vi har fokus på den enkeltes sundhed, fordi vi ved, at også dét er et vigtigt element i en aktiv og engageret tilværelse, og vi sætter en ære i at være fleksible, så den enkelte elev og hans/hendes forældre oplever, at lige præcis deres behov bliver tilgodeset. Vi tilbyder desuden masser af aktiviteter i ferieperioderne. 

Ring til os og få en aftale om rundvisning!