4432 6612 kontor@unges.dk

Et trygt sted at udvikle sig

Alle børn og unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse er unikke personer, og der findes ikke nogen standard skolegang, som passer alle.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores elever bliver mødt lige præcis som den de er, og at den enkelte elev får tilbud en hverdag og en undervisningsplan, som passer lige præcis til ham eller hendes ønsker, behov og kompetencer.

Til dig der gerne vil lære

På UNGES Uddannelsescenter møder du andre unge, der ligesom dig har Autisme Spektrum Forstyrrelse, og som har lyst til at lære nyt og være sammen med andre på din egen alder. Vi kan hjælpe dig med at gennemføre 10. klasse og evt. at tage eksamen. Vi kan også hjælpe dig til at gennemføre en STU, og nogle elever kan vi endda hjælpe i job. Vi har det hyggeligt sammen både undervisere og elever, og vi bruger tid på også at lave andre ting end skole, f.eks. tager vi på udflugter, spiller i musiklokalet eller går i fitnessrummet. Om torsdagen er der klub, og om fredagen kan du gå i cafeen.

Vi vil gøre vores bedste for, at du lærer noget nyt næsten hver dag, og at du får nye venner. Men især vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig til at leve det liv, du allerhelst vil leve. Se filmen og læs hvad en af vores elever siger.

Til mor og far

Hos UNGES Uddannelsescenter har vi landets nok højeste erfaringsniveau, når det handler om 10. klasse, STU, erhvervspraktik og fastansættelse til unge med ASF. Vi har fokus på ikke bare at give de unge faglige kundskaber, men i lige så høj også de sociale færdigheder, som er afgørende for deres livskvalitet og evne til at blive en aktiv del af samfundet.

Vi har fokus på den enkeltes sundhed, fordi vi ved, at også dét er et vigtigt element i en aktiv og engageret tilværelse, og vi sætter en ære i at være fleksible, så den enkelte elev og hans/hendes forældre oplever, at lige præcis deres behov bliver tilgodeset. Vi tilbyder desuden masser af aktiviteter i ferieperioderne

Ring til direktør Britta Bak og få en aftale om rundvisning på det tidspunkt, der passer jer bedst!