På vej i job

I forhold til STU-forløbet har vi indrettet et særligt erhvervscenter, hvor skaber vi rammerne for et arbejdsmiljø tæt på det virkelige.

99% af vores STU-elever bliver afklaret mht. form og placering af fremtidig beskæftigelse. Her finder eleven sine færdigheder, arbejdsevner og interesseområder. Vores praktikkoordinatorer finder praktikpladser tilpasset den enkelte med fokus på fremtidig beskæftigelse.

Vi tilbyder også mulighed for at få et fast arbejde via beskæftigelsesforløbet KLAR TIL START, som er en af FONDEN UNGES’s øvrige indsatser.

KLAR TIL START er den direkte vej til en fastansættelse for unge og voksne med autisme eller autismelignede træk. Der er er tale om landets eneste træningsforløb med indbygget jobgaranti og med landets bedste afklaringsforløb for målgruppen i kraft af et forpligtende erhvervssamarbejde, fagligt stærke personlige vejledere og anerkendte dokumentationsmetoder. En række store danske virksomheder garanterer fastansættelse til alle der gennemfører KLAR TIL START-forløbet tilfredsstillende, hvilket lykkes for mere end 80% af alle kursister.
KLAR TIL START er landsdækkende og udvikles af FONDEN UNGES med støtte fra den A.P. Møllerske Støttefond og VELUX FONDEN.