Vi har lukket i påskeferien fra 25. marts til 1. april. Åbner igen 2. april.

Dedikeret underviser til unge med særlige behov

Elsker du at undervise og har du lyst til at arbejde med unge med særlige behov, mange med autisme (ASF)? Så har vi jobbet til dig.

Vores elevtal vokser, og vi søger derfor en ny kollega til vores undervisningsteam på UNGES Uddannelsescenter, som tilbyder STU (Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse), særlig tilrettelagt 10. skoleår og § 104-tilbud til et bredt spektrum af unge med særlige behov, mange med ASF.

Individuelle forløb i fagligt stærkt miljø

Der er tale om en fuldtidsstilling i et super team og et stærkt fællesskab med kolleger, der har masser af erfaring og faglighed inden for specialundervisning og autisme.

Undervisningen foregår i dagtimerne, hvor du vil have både en-til-en- og gruppeundervisning. Indimellem vil du være en del af vores klubtilbud, som også foregår i dagtimerne med ganske få undtagelser. Det kan også blive aktuelt, at du skal indgå morgenåbningen fra kl. 07.30 til 08.30.

Du vil blive kontaktunderviser for en mindre gruppe af unge.

Da der er store forskelle i forhold til faglige kundskaber og støttebehov hos eleverne, tilrettelægger vi skoledagen individuelt for hver enkelt ung. Det betyder, at du som underviser hos os har mulighed for at skabe de bedste rammer for læring hos hver enkelt elev.

Vi lægger stor vægt på at koble undervisningen til hverdagen og ”virkeligheden”, så derfor vil du også komme ud af huset med de unge samt implementere undervisning i praktiske aktiviteter som madlavning og ADL. En del af undervisningen foregår som kursusforløb, du er med til at definere og planlægge. Sidst men ikke mindst har vi stort fokus på motion og sundhed.

Vores overordnede mål er at uddanne og udvikle de unge, så de kan få et så selvstændigt et voksenliv som muligt både mht. fritid, fremtidig beskæftigelse og evt. uddannelse.

Søg stillingen

Stillingen er på 37 timer og skal besættes snarest mulig.

Du er meget velkommen til at kontakte Britta Bak, leder af UNGES Uddannelsescenter, på mail: leder@unges.dk og høre nærmere om stillingen.

Send din ansøgning senest d. 28. juli, kl. 12.00 via nedenstående ansøgningsknap.

Om dig

  • Du er en fleksibel kollega med lyst til at undervise unge med særlige behov.

  • Du er uddannet pædagog eller lærer.

  • Det er ikke noget krav, at du har erfaring med STU eller unge med autisme, men vil være en klar fordel.

  • Det er vigtigt, at du kan udtrykke dig klart og korrekt på skrift, da jobbet indebærer bl.a. at udarbejde forløbsplaner og skriftligt følge op på de mål, der bliver sat for den enkelte elev.

Om UNGES uddannelsescenter

UNGES Uddannelsescenter er en del af nonprofit-organisationen FONDEN UNGES, som holder til i et stort, lyst hus i Bagsværd. Fonden driver også autisme-app ’en Scan How samt det særligt tilrettelagte ansættelsesforløb KLAR TIL START. 

Vi har gode faciliteter med køkken, musiklokale, træningsrum, krearum, værksted, hyggerum og stort fællesrum, hvor vi spiser frokost med de unge. Der går ca. 30 elever, primært i alderen 17-21 år, hovedsageligt unge mænd. Hver dag stræber vi efter at klæde dem så godt på som muligt både fagligt og socialt ud fra deres individuelle ressourcer. Og hver dag bliver vi belønnet med masser af skønne oplevelser sammen med de unge.