Vi har lukket i påskeferien fra 25. marts til 1. april. Åbner igen 2. april.

Pædagogisk medhjælper til
UNGES Uddannelsescenter

Har du lyst til at arbejde med unge med særlige behov, heraf mange med autisme (ASF)? Er du klar til at få daglige aha-oplevelser og ny viden i et højt specialiseret fagligt miljø? Så har vi jobbet til dig.

I UNGES Uddannelsescenter har vi brug for en pædagogisk medhjælper, som kan indgå i vores forskellige underviserteams samt i vores klubtilbud. Som pædagogisk medhjælper har du ikke ansvaret for undervisningen og indholdet i klubtilbuddet. Det er de uddannede undervisers ansvar.

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du vil lære en masse om autisme og hvad det vil sige at holde de individuelle kompetencer og behov for øje. Du bliver en del af et højt specialiseret fagligt miljø med kompetente kolleger, som har mange års erfaring på området.

Vores målgruppe er unge med en autismediagnose samt andre med særlige behov, som hos os bl.a. kan tage den særligt tilrettelagt 10. og 11. skoleår, den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) eller indgå i aktiveringstilbud.

Fælles for vores elever er, at de er unikke og har hver deres personlige lærings- og udviklingsprofil. Eleverne er inddelt i teams, og som medhjælper vil du primært blive tilknyttet ét team, hvor du vil have faste, skemalagte timer samt deltage i klubtilbuddet. Du skal dog også være klar til at indtræde som vikar i vores forskellige underviserteams.

På UNGES Uddannelsescenter støtter vi vores elever i at favne et socialt fællesskab og udvikle deres selvstændighed på en lang række parametre, og det har høj prioritet for os, at de unge kommer ud af huset. I løbet af en undervisnings – og klubdag kan du derfor nå både at deltage i holdundervisning, komme i idrætshallen, ud at købe ind med de unge, hjælpe en elev en-til-en og tage med f.eks. i biffen med de unge i aftenklubben.

Stillingen er i udgangspunktet 30 timer om ugen fordelt over alle 5 hverdage. Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være i vores hus på Lerhøj 7, Bagsværd, men du vil også blive bedt om at deltage i aktiviteter uden for uddannelsescenteret – såsom idræt og bowling.

Søg stillingen

Stillingen er på 30 timer med tiltrædelse d. 1. august 2023.

Du er velkommen til at kontakte direktør Britta Bak, hvis du har spørgsmål til jobbet, på mail: leder@unges.dk

Ansøgningsfrist: Senest d. 7. juli 2023 og gerne så hurtigt som muligt, da vi kalder til samtaler løbende. Send din ansøgning og CV via nedenstående ansøgningsknap.

Om dig

  • Du er en fleksibel og stabil kollega, som gerne vil arbejde med unge med særlige behov.

  • Du har lyst til at være fysisk aktiv og deltage sammen med eleverne i fx motion i fitnesscenter, diverse sportsaktiviteter, løb mm.

  • Du har et godt humør og en naturlig gennemslagskraft.

  • Det er ikke noget krav, at du har erfaring med at arbejde med unge med autisme. Ved ansættelsesstarten fører vi dig igennem et kort introduktionsforløb – og du kommer til at lære en masse, når du kommer i gang med jobbet. Det vigtigste er, at du har lyst til at engagere dig i arbejdet med de unge og lære målgruppen at kende. 

Om UNGES uddannelsescenter

UNGES Uddannelsescenter er en del af nonprofit-organisationen FONDEN UNGES, som holder til i et stort, lyst hus i Bagsværd. Fonden driver også autisme-app ’en Scan How samt det særligt tilrettelagte ansættelsesforløb KLAR TIL START. 

Vi har gode faciliteter med køkken, musiklokale, træningsrum, krearum, værksted, hyggerum og stort fællesrum, hvor vi spiser frokost med de unge. Der går ca. 30 elever, primært i alderen 17-21 år, hovedsageligt unge mænd. Hver dag stræber vi efter at klæde dem så godt på som muligt både fagligt og socialt ud fra deres individuelle ressourcer. Og hver dag bliver vi belønnet med masser af skønne oplevelser sammen med de unge.